Je hebt misschien gehoord van de luchtdruk vibrator – het speeltje dat de industrie veranderde toen Womanizer in 2013 hun unieke clitorisstimulator lanceerde. Dit clitorisspeeltje maakt gebruik van een speciaal ontworpen siliconen stimulatiekop die over de clitoris glijdt, waardoor een intens aangename luchtvibratie ontstaat – een zuigend gevoel dat orale seks nabootst – in tegenstelling tot elke andere clitorisvibrator. Welkom in de wereld van luchtdrukvibrators. 

Womanizershop  luchtdrukvibrators

Voor iedere vrouw een Womanizer.

De Womanizer is uniek doordat dit speeltje niet vibreert, maar door het creëren van een vacuüm om de clitoris en vervolgens door middel van luchtdruk golven stimuleert. Deze Pleasure-Air Technologie, hebben alle modellen. Wat is dan het verschil tussen de verschillende uityvoeringen?

Deze vraag krijgen wij heel vaak en is ook heel begrijpelijk. Het antwoord is kort samengevat de vorm, gebruikt materiaal en het aantal standen. Daarnaast is er één Womanizer uniek dat is de Premium.
Deze heeft namelijk ook 2 functies die de andere Womanizers niet hebben: Smart Silence en AutoPilot. Smart Silence betekent dat de Womanizer pas begint te werken bij het aanraken van het kapje. Daarvoor en daarna is de Premium stil.

Autopilot betekent dat de vibrator zelf kiest tussen de standen en je verrast met de verschillende intensiteiten.

Verschillende standen Womanizer

De vibrators verschillen naast de vorm en gebruikt materiaal ook in het aantal standen. Maar eigenlijk is iedere womanizer uniek in zijn ‘standen’. Het zijn niet echt standen maar eigenlijk frequenties. Een andere stand wordt veroorzaakt door een andere frequentie van de membranen die de luchtdruk pulsen genereren.

Daarom is geen stand op de Womanizers hetzelfde omdat voor de kleinere Liberty andere frequenties gebruikt zijn dan bij de Premium vanwege de vorm. De stappen tussen de verschillende standen is daarom niet precies iedere keer een stapje hoger maar een frequentie hoger.

Dit zijn de verschillen:

  • De Premium heeft 12 standen. De Premium heeft de laagste 2 standen en de 2 meest intense standen van alle womanizers. Bij alle andere modellen liggen de intensiteiten van de standen hiertussen.
  • De Classic heeft 8 standen en deze liggen ongeveer tussen stand 3 en 10 van de Premium.
  • Liberty heeft 6 standen. En liggen ook tussen stand 3 en 10 van de Premium.
  • Starlet heeft 4 standen. De eerste stand van starlet 1 start vrij intens. Van de nieuwe Starlet 2 lager.
  • Womanizer Duo is uniek doordat deze ook een vibrator heeft voor inwendige stimulatie. Het womanizer gedeelte heeft 12 standen en ook deze liggen tussen stand 3 en 10 van de Premium. De Vibrator heeft ook 12 standen.
  • 2GO is de luchtdrukvibrator in Lipstick vorm. Deze heeft 6 standen en liggen tussen 3 en 10 van de Premium.

Hoogste stand.

Veel vrouwen halen de hoogste stand van de Premium niet, gemiddeld zal stand 7 of 8 het maximum zijn. Toch zijn hier 2 intensere standen toegevoegd omdat er wel vrouwen zijn die zeer intens gestimuleerd wensen te worden om tot een orgasme te komen. Womanizer wil alle vrouwen gelukkig maken, daarom zijn deze intense standen ook aanwezig.

Autopilot en Smart Silence.

Het geluid is ook een stoorzender voor iedere vrouw. Iedere sextoy maakt geluid. Er zit een motor in en die maken nou eenmaal geluid. In de zachtste stand hebben de nieuwe Womanizers de fluister modus. Dit betekent minder dan 42dB of wel fluisteren. Alle Womanizer maken minder geluid bij een vacuüm. Maar zonder vacuüm is dat geluid dus harder.

Hier bedachten ze de Smart Silence techniek voor. Stil voor gebruik en na gebruik. Door middel van Skin Detection gaat de vibrator pas aan bij aanraken van de huid.
De Auto Pilot is een extra feature. Alleen de Premium kan je laten bepalen met welke stand hij je zal verwennen. Altijd weer anders. Deze Autopilot kan je weer in 3 standen zetten.