Wasparfum winkel

Wasparfum winkel is de plek als het gaat om wasparfum. Wij bieden meer dan 10 verschillende merken aan die geschikt zijn om je wasgoed langdurig prettig zullen laten ruiken!

Wasparfum Winkel

Inhoudsopgave

Wat is wasparfum?

Wasparfum is een manier om je wasgoed beter en langduriger te parfumeren dan dat met wasverzachter mogelijk is. Wasparfum is een toevoeging aan je wasmiddel en wordt gebruikt in plaats van wasverzachter. Door een beetje van de dit vloeibare ‘wondermiddel’ toe te voegen zul je merken dat je kleding of ander wasgoed dagenlang heerlijk blijven ruiken naar de geur van je wasparfum, ook als het al een tijdje in de kast ligt.

Waarom wasparfum gebruiken?

Als we de was doen, met de hand of in de wasmachine dat maakt niet uit, dan willen we niet alleen dat het schoon wordt, maar het liefst dagenlang geparfumeerd blijft. Maar hoe doe je dat?

Wat is het eerste dat je doet nadat je een paar dagen van huis bent geweest voor een korte vakantie? Je paktĀ  natuurlijk de koffer uit en pakt alle vuile kleren op, verdeel ze volgens de kleuren, verdeel zorgvuldig de meest delicate items die met de hand moeten worden gewassen en die opzij worden gezet om in de wasmachine te wassen. Om te begrijpen hoe je je kleding het beste kunt wassen, kunnen we alle instructies op de labels van de kleding lezen, of onze moeder even bellen om ons voor de zoveelste keer uit te leggen hoe de wasmachine draait. Kortom, we vinden ongetwijfeld een oplossing voor onze dilemma’s.

Maar met ‘gewoon’ je wasgoed wassen kom je er niet. Je merkt dat de geur die de wasverzachter geeft aan je was snel zijn geur verliest, waardoor je kleding op het moment dat je het wilt dragen minder fris ruikt. Door de wasverzachter niet meer te gebruiken en hiervoor in de plaats de wasparfum toe te voegen heb je precies dat gewenste effect. Wasgoed dat dagen tot wekenlang lekker fris blijft ruiken!

Hoe gebruik je wasparfum?

Als het gaat om het doseren van de producten om onze kleding te wassen, moeten we altijd de juiste balans vinden tussen beide, zowel qua dosering als qua geur.

Het advies is om natuurlijke producten te kiezen met een neutrale geur en dus niet te veel geur toe te voegen, zeker in combinatie met een geparfumeerde wasverzachter en wasmiddelen met een sterke geur. Waarom? Het resultaat van de laatste was zal nooit zijn wat je had gehoopt, maar de kleding zal een vervelende en te intense geur hebben.

Zodra we de geur hebben gekozen die ons het meest inspireert of in ieder geval geschikt is voor het type van onze kleding, hoeven we alleen maar 10/20 ml product in de ruimte te gieten waar we gewoonlijk onze wasverzachter toevoegen. Een paar druppels geur zijn voldoende om in een geurknuffel te worden gehuld en de geur van je kleding dagenlang waarneembaar te maken.

Hier vind je een complete gebruiksaanwijzing voor het gebruik van wasparfum.