Direct een taxi nodig, of wil je een afspraak maken voor een bepaalde datum en tijd? De taxi Tilburg staat op elk moment voor je klaar. Bel 013 30 20 171 of bestel online.

Taxi in Tilburg Bellen

Inhoudsopgave

telefoonnummer taxi tilburg

Waarom Taxi Direct Tilburg

Uiteraard kies je voor Taxibedrijf Direct in Tilburg om haar prachtige en schone auto’s. Maar vooral om de stiptheid en klantvriendelijkheid. We staan precies op tijd voor je klaar om je naar het vliegveld te brengen voor je welverdiende vakantie. Of dat jouw auto momenteel even in de garage staat en toch ergens heen moet. Je kan altijd bouwen op ons taxibedrijf, we zijn er voor je.

Taxi tarieven

Weten wat een taxirit gaat kosten? Bereken het tarief vooraf op onze website https://taxidirecttilburg.nl/ Hier vind je de handige ritprijs calculator. Bij ons weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Tilburg Taxi

Direct een rit nodig

Taxi Direct Tilburg is een taxibedrijf dat al vele jaren actief is in deze mooie regio. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbare en efficiënte service en beschikt over een grote vloot taxi’s die 24 uur per dag beschikbaar zijn. Wij zijn de perfecte keuze voor wie zich snel en efficiënt door de stad wil verplaatsen.

Wat doet onze taxiservice?

Een taxidienst is een bedrijf dat vervoersdiensten van deur tot deur aanbiedt voor mensen die van de ene plaats naar de andere moeten reizen. Cabine diensten rekenen meestal per mijl, en soms ook een vast tarief voor bepaalde soorten reizen. Wij bieden ook andere vervoersmogelijkheden aan, zoals limousines, bussen en bestelwagens. En taxidiensten voor pakket- en koeriersdiensten.

taxi tilburg review

Taxi centrale

Het is opgericht in 1998 door Cab centrale BV. Het bedrijf heeft sinds die tijd een aantal veranderingen ondergaan, maar is altijd een toonaangevende speler in de Tilburgse taxiwereld gebleven. In 2013 werd de centrale overgenomen door Connexxion, een grote Nederlandse taxi-exploitant. Sindsdien is er veel veranderd binnen het bedrijf, maar het bedrijf blijft trots op zijn lange en rijke geschiedenis.

Vandaag de dag zijn wij een van de grootste taxibedrijven van Nederland, met een groot wagenpark en chauffeurs. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, van luchthaven transfers tot bedrijfsevenementen. Onze dienstverlening is ook lid van de Nationale Federatie van Taxibedrijven (NVKL), wat betekent dat het bedrijf voldoet aan hoge normen voor kwaliteit en service.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel taxibedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Tilburgse Centrale Taxi

Opgericht in 1998 door Cab centrale BV. Het bedrijf heeft sinds die tijd een aantal veranderingen ondergaan, maar is altijd een toonaangevende speler in de Tilburgse taxiwereld gebleven. In 2013 is het bedrijf overgenomen door Connexxion, een grote Nederlandse taxi-exploitant. Sindsdien is er veel veranderd binnen het bedrijf, maar wij blijven trots op zijn lange en rijke geschiedenis.

Vandaag de dag is Cab centrale een van de grootste taxibedrijven van Nederland, met een groot wagenpark en chauffeurs. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, van luchthaven transfers tot bedrijfsevenementen. Cab centrale is ook lid van de Nationale Federatie van Taxibedrijven (NVKL), wat betekent dat het bedrijf voldoet aan hoge normen voor kwaliteit en service.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel taxibedrijf in Tilburg, dan bent u bij Taxi Direct aan het juiste adres!

Airport taxi

Airport taxi Tilburg is een handige en betaalbare manier om van en naar de luchthaven te komen. Wij bieden een verscheidenheid aan diensten om uw reisplannen gemakkelijk en stress-vrij te maken. Ook voor groepsvervoer.

Een taxirit van ons is de perfecte oplossing voor diegenen die op tijd en zonder gedoe naar de luchthaven willen komen. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder luchthaven transfers, shuttle diensten, en nog veel meer. We hebben ook een verscheidenheid aan voertuigen om uit te kiezen, zodat u de perfecte kunt vinden voor uw behoeften. Luchthaven taxi Tilburg is de perfecte keuze voor degenen die geld en tijd willen besparen.

Wij bieden een verscheidenheid aan kortingen en specials aan onze klanten, zodat u nog meer kunt besparen. Luchthaven taxi Tilburg is de perfecte manier om van en naar de luchthaven te komen. Wij bieden een verscheidenheid aan diensten om uw reisplannen gemakkelijk en stress-vrij te maken. Luchthaven-Tilburg is de perfecte oplossing voor degenen die op tijd en zonder gedoe naar de luchthaven willen komen. Wij bieden een breed scala van diensten, waaronder luchthaven transfers, shuttle diensten, en nog veel meer. We hebben ook een verscheidenheid aan voertuigen om uit te kiezen, zodat u de perfecte kunt vinden voor uw behoeften.

Wij bieden een verscheidenheid aan kortingen en specials aan onze klanten, zodat u nog meer kunt besparen. Luchthaven taxi in Tilburg is de perfecte manier om van en naar de luchthaven te komen. Wij bieden een verscheidenheid aan diensten om uw reisplannen gemakkelijk en stress-vrij te maken. Luchthaven taxi Tilburg is de perfecte oplossing voor degenen die op tijd en zonder gedoe naar de luchthaven willen komen. Wij bieden een breed scala van diensten, waaronder luchthaven transfers, shuttle diensten, en nog veel meer. We hebben ook een verscheidenheid aan voertuigen om uit te kiezen, zodat u de perfecte kunt vinden voor uw behoeften.

taxi direct tilburg

Naar Station met Taxi

Het station is een spoorwegstation in Nederland. Het is gelegen aan de spoorlijn Utrecht-Boxtel, tussen Tilburg en Boxtel. Het station werd geopend op 1 mei 1883 en wordt momenteel geëxploiteerd door de Nederlandse Spoorwegen.

Station Tilburg heeft twee perrons, die met elkaar verbonden zijn door een voetgangersbrug. Het stationsgebouw bevindt zich aan de noordzijde van de sporen. Station Tilburg wordt bediend door twee treinen per uur in elke richting.

De treindiensten op station taxi worden uitgevoerd door de Nederlandse Spoorwegen. De volgende treinen doen Cab Tilburg aan:

  • Lokale dienst (Sprinter) Arnhem – ‘s-Hertogenbosch – Eindhoven – Tilburg – Breda
  • Lokale dienst (Sprinter) Tilburg – Boxtel – ‘s-Hertogenbosch – Arnhem
  • Intercity Amsterdam – Utrecht – ‘s-Hertogenbosch – Roosendaal – Vlissingen/Middelburg
  • Intercity Brussel – Luik – Aken – Keulen/Bonn Luchthaven – Düsseldorf Luchthaven

Stationstaxi wordt ook bediend door buslijn 651, die het station verbindt met de Universiteit van onze stad.

Groepsvervoer Van onze regio naar Amsterdam

Van hier naar Amsterdam met een hele groep? Er zijn een paar verschillende manieren om deze reis te maken. De meest populaire opties zijn met de trein, bus of groepsvervoer taxi.

Met de trein

De snelste en meest directe manier om van onze stad naar Amsterdam te reizen is met de trein. Er vertrekken regelmatig treinen vanaf Tilburg Centraal Station. De reis duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. U kunt de treintijden bekijken en tickets kopen via de website van de NS.

Met de bus

Een goedkoper alternatief voor reizen met de trein is de bus. Verschillende busmaatschappijen bieden busdiensten aan tussen Tilburg en Amsterdam. De reis duurt ongeveer 2 uur. Tickets kunt u kopen via de website van Flixbus.

Met de taxi

Reizen met de taxi is de duurste optie, maar het is ook de handigste. Taxi’s kunnen van tevoren worden geboekt of op straat worden aangebeld. De reis van Tilburg naar Amsterdam per taxi duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. De prijzen variëren afhankelijk van het bedrijf waarbij u boekt en het tijdstip van de dag waarop u reist.

Contact ons

HuppelOmhoog.nl over taxidienst en meerdere blogs:

taxi seo

SEO

Ook met jouw taxibedrijf bovenaan in Google komen? taxi seo