seo cursus

Wil je leren om zelf zoekwoorden bovenaan in Google te krijgen? Maak gebruik van de seo cursus door ZelfRanken.nl. De beste informatie gegeven in video cursussen.

SEO cursus

Inhoudsopgave

seo cursus

Hoog in Google

Bijna iedereen heeft grootse moeite om hoog in Google te komen, hoe dit nu zo komt? Men weet niet precies hoe dit in z’n werk gaat. Er zijn zat ervaren seo specialisten die het uiteindelijk wel lukt, alleen dit in een record langzame tijd. Deze eeuwigheid wordt ‘gewoon’ door de klant doorbetaald. ZelfRanken.nl vindt dit niet kunnen. Daarom is de seo cursus in het leven geroepen. Want hoog in Google komen hoeft geen jaren te duren, zeker niet als het niet nodig is.

SEO zelf doen

Merken en hun marketingteams hebben tegenwoordig heel veel dingen waar ze rekening mee moeten houden. Ze moeten hun aantal vind-ik-leuks, volgers, retweets, opmerkingen, shares, tags, vermeldingen, enz. tellen. En als je nog steeds in bedrijf bent – vooral na de COVID-19-pandemie – moet je er ook aan denken om je zegeningen te tellen.

Met meer dan 20 sociale-mediaplatforms die alleen voor marketing tot uw beschikking staan, kan het moeilijk zijn om tijd vrij te maken om uw Google-ranking daarbovenop bij te houden. Hebben sociale netwerken tenslotte niet de manier veranderd waarop mensen naar informatie zoeken? Zijn we misschien zover dat deze kanalen Google kunnen vervangen?

Volgens gegevens die door Statista zijn gedeeld, is Google nog steeds de meest populaire website ter wereld en krijgt het in totaal meer dan 86 miljard maandelijkse bezoeken. Om dit in perspectief te plaatsen, Facebook krijgt in totaal slechts 20 miljard maandelijkse bezoeken, terwijl Instagram en Amazon respectievelijk iets meer dan 4 miljard trekken. In feite bekleedde Google het afgelopen decennium de eerste plaats als de meest populaire website.

Met deze wetenschap in het hoofd zal je begrijpen dat zoekmachine optimalisatie een echte must is voor elke bedrijvensite. Je kan ervoor kiezen om zelf seo te doen, ga alleen niet zelf deze speurtocht aan want het is simpelweg niet mogelijk. De beste manier om bovenaan in Google te komen is de cursus seo van ZelfRanken.nl te volgen.

Linkbuilding

Waar de zoekmachine optimalisatie training nu compleet in uitblinkt vergeleken bij elders aangeboden cursussen is de seo linkbuilding in tier. Hier leer je de overeenkomst tussen backlink pagina en mainsite pagina 100% te optimaliseren. En niet alleen de kennis wordt voorgeschoteld, je krijgt tevens toegang tot ruim 100 blogsites om daar je geleerde kunsten in de praktijk te brengen.

Zoekmachine optimalisatie

Ondernemers in Nederland besparen dikwijls op zoekmachine optimalisatie. Zeker voor de starter is dit de minst goede keuze om te maken. Immers moet er vanuit de website inkomsten worden gegenereerd, anders zou de ondernemer niet eens de moeite nemen om een website te (laten) bouwen.

Dat een hoogwaardige seo training tijd en geld kost is meestal reden om er niet aan te beginnen. Ok, we begrijpen dat ondernemers wel andere dingen dan zoekmachine optimalisatie aan hun hoofd hebben. In dit geval, seo uitbesteden is altijd een optie. Doe alleen eerst onderzoek om de juiste seo specialist te vinden.

Contact SEO cursus

 
seo cursussen Maartensbreetstraat 35
1752AG St. Maartensbrug

 

KVK: 82570485
BTW: NL003716548B39