rvs labels bestellen replato

RVS Labels bestellen in grote en kleine aantallen? Bij Replato bestel je al meer dan 100 jaar de beste Labels.

RVS Labels bestellen

Inhoudsopgave

industriële labels

RVS Labels

RVS Labels voor de industrie worden gemaakt om belangrijke informatie te geven over een bepaald product. Deze industriële RVS labels zien we veel terug op machines in de offshore, hef- en Hijs Industrie. Het geeft informatie over de afmetingen, de druk die het aankan, het serienummer én de datum dat het is geproduceerd.

Dit zijn belangrijke gegevens die altijd zichtbaar moet blijven, het is daarom erg belangrijk dat industriële labels dusdanig worden geproduceerd dat ze slijtvast zijn. Dit betekent ook dat het bestand is tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden, alleen zo kan het industrieel RVS label jarenlang meegaan. Labels kunnen van diverse materialen gemaakt worden (bijvoorbeeld RVS) en elk soort label wordt op een andere manier bewerkt zodat het niet kapot gaat en lang mee kan gaan.

RVS Label rechthoekig

Industriële labels zijn (zoals hierboven al kort beschreven) in allerlei verschillende vormen, maten en materialen te maken. De meest voorkomende labels zijn rechthoekig en gemaakt van aluminium. Maar labels kunnen ook gemaakt worden van kunststof en geproduceerd worden in een acht-of zeshoekige vorm.

De afmetingen van het oppervlak ka variëren van 1 x 1 CM tot 20 x 20 cm en de dikte van het label verschilt van 0,125 mm tot 3 mm. Dit laatste is voornamelijk afhankelijk van het gebruikte materiaal. Industriële labels worden uitgesneden van een bepaald materiaal maar moeten vervolgens nog bedrukt worden. Dit gebeurt met een zeefdrukmachine waarbij de kleur als een soort tatoeage in het aluminium wordt gedrukt. Ook kan een industrieel label digitaal geprint worden in full colour en op 1440 x 1440 DPI.

Labels RVS

RVS is ideaal voor industriële labels die stootvast moeten zijn of een luxe, duurzame uitstraling moeten hebben. Roestvrij staal zonder onderhoud. Roestvrijstalen tags zijn natuurlijk roestvrij staal. Daarom heeft het een zeer lange levensduur.

We kunnen roestvrijstalen labels etsen, graveren of printen. Wij vervaardigen RVS producten in de volgende diktes: 0,5 – 1,0 – 1,5 – 2,0 en 3,0 mm.

Diverse vormen van industriële labels

Industriële labels hoeven geen standaard vierkant of rechthoekig te zijn, ze kunnen elke gewenste vorm hebben. Heb je een eigen ontwerp? We kunnen het produceren.

Altijd het juiste formaat RVS Label

Wij hanteren geen standaard formaat. Er is een reeks standaard stansen zoals 8-zijdige labels en 10-zijdige labels. De kleinst mogelijke maat is 10x10mm en de grootste is ongeveer 2000x1000mm. Alles daar tussenin kunnen wij voor u maken. Geef bij de aanvraag aan welke formaten je graag zou willen hebben, dan bewaren we die.

Extra opties industriële labels

Je persoonlijke industriële label wil je natuurlijk ergens op plakken of hangen. Wij kunnen het product voorzien van gaten of boringen met de door u opgegeven diameter. We kunnen ook backing tape leveren voor uw producten. Dit kan standaardtape, sterk klevende 3M-tape of “foam” -tape zijn. Hierdoor kunt u het product eenvoudig bevestigen.

 • Standaard tape is geschikt voor permanent gebruik binnenshuis.
 • Sterk kleverige 3M tape voor permanent buitengebruik.
 • Schuimtape is geschikt voor oneffen ondergronden zowel binnen als buiten.

RVS Labels bedrukken

Wilt u dat uw product schoon en 100% krasvrij is tot aan ontvangst of plaatsing? Uiteraard kunnen wij uw industriële panelen voorzien van een transparante beschermfolie.

Zeefdruk is de bekendste techniek voor het bedrukken van jobboard- en kettinglabels van aluminium, RVS en kunststoffen zoals acryl en PVC.

Hoewel Replato uiteraard gebruik maakt van de nieuwste druktechnieken, vormt de vertrouwde zeefdruk nog steeds een groot deel van ons dagelijks werk. Dit gaat hand in hand met de kwaliteit en duurzaamheid van gezeefdrukte etiketten.

In onze productiehal in Almelo staan ​​meerdere zeefdrukmachines die voornamelijk monochroom printen (tot 4 kleuren). Vooral de etiketten die in grote aantallen worden bedrukt worden hier perfect verwerkt en bedrukt. RAL- en PMS-kleuren die niet digitaal bedrukt kunnen worden, zijn bij ons altijd beschikbaar voor zeefdruk.

Labels digitaal printen

Bij digitaal printen wordt de inkt direct op het plaatmateriaal gedrukt. Afdrukbaar met 1440 x 1440 DPI. Het verschil met zeefdruk is dat we full colour in één print kunnen aanbrengen. “Cursus” in logo of tekst kan ook gemakkelijk bedrukt worden!

Voordelen van digitaal printen:

 • Full colour mogelijk
 • Kleurverloop mogelijk
 • Resolutie tot 1440 x 1440 DPI
 • Chemicaliën- en UV-bestendig

Contactgegevens RVS labels

 • Van Weerden Poelmanweg 9
 • 7602 PC Almelo
 • info@replato.nl
 • Tel:+31(0)5468611116
 • Nederland

Handige links