Plezant de Lampe berger winkel

De winkel, online en offline, voor Lampe Berger. Door het ruime assortiment aan Lampe Berger producten de plek voor iedere liefhebber van prettige geurtjes in huis.

Lampe Berger

Inhoudsopgave

Wat is Lampe Berger?

De Lampe Berger is een brander die werkt als geurverspreider, maar niet zoals andere geurverspreiders, zoals geurstokjes of oliebranders. De Lampe Berger is een katalytische brander en werkt op basis van een scheikundig proces. (Hierdoor is dit niet schadelijk voor mensen en zeker ook niet voor dieren).

Deze branders werken op extreem hoge temperaturen, die op kunnen lopen tot wel 450 graden. Het systeem trekt de geurmoleculen aan door het produceren van negatief geladen ionen. De hitte zorgt voor het vernietigen van die geurmoleculen.

De basis van de Lampe Berger brander met zijn katalytische verbrandingssysteem is gelegd in 1898 door de Franse apotheker Maurice Berger. Dit principe wordt tot op de dag van vandaag nog steeds zo gebruikt. Al zijn er inmiddels vele tientallen verschillende geuren verkrijgbaar.

De Lampe Berger is dus zo ontworpen dat het daadwerkelijk geurtjes wegneemt in plaats van deze met een overdaad aan parfum te maskeren. Zoals dat met andere geurverspreiders wel gedaan wordt.

Wanneer gebruik je de Lampe Berger

Wanneer de Lampe Berger gebruikt wordt door mensen kan per persoon verschillen. De een gebruikt de Lampe Berger voor meer sfeer in huis, want met geur creëer je een betere sfeer in huis. Geuren werken, bewust of onbewust, op je emotie. Met een prettige geur in huis ga je je vaak ook prettiger voelen.

Terwijl de ander de Lampe Berger brander praktischer gebruikt. Hun gebruik heeft als doel om een onaangename geur uit huis te krijgen. Het maakt dan niet echt uit wat voor geur, dus de etensluchten na het koken worden zonder moeite weggenomen. Maar het werkt niet niet alleen voor kookluchten, denk ook aan de geur van (sigaretten)rook of je huisdier waar je de zuiverende werking voor kunt gebruiken.

Door de Lampe Berger even te laten gebruiken kun je dit soort luchtjes makkelijk wegnemen zonder dat ze terugkomen als de parfum weg is.

Wat zijn de voordelen van een Lampe Berger?

De rijke geschiedenis van Lampe Berger gaat terug tot 1898. Het jaar dat de Berger lamp is uitgevonden door de Fransman Maurice Berger. Toen nog enkel bedoeld voor ziekenhuizen en mortuaria om de lucht te desinfecteren en te reinigen en ziektekiemen te verwijderen. Het duurde niet lang voordat deze brander ook populair werd in Franse huishoudens en de eerste geuren aan de vloeistof werden toegevoegd.

Vanaf dat moment is de Lampe Berger brander erg populair geworden. Vooral onder degenen die waarde hechten aan kwaliteit en een elegante levensstijl. De meer dan 70 verschillende geuren voor de geurlamp zorgen voor een geur die voor iedere smaak te gebruiken is.

Door het mooie design en de praktische functionaliteit is de brander een object dat iedereen kan gebruiken en een cadeau-idee met een Parijse touch en uiteraard met Franse parfums, dat kan toch niet verkeerd zijn. Wat maakt het hebben van een Lampe Berger geweldig is?

10 voordelen van een Lampe Berger:

  • Het elimineert binnen enkele minuten ongewenste geuren, zoals rookgeurtjes, huisdieren of kookgeurtjes.
  • Het maskeert de geuren niet, maar vernietigt deze.
  • Het zuivert de binnenlucht in huis.
  • Het laat je huis fris en schoon ruiken.
  • De Lampe Berger is een zeer decoratief en esthetisch item voor in huis.
  • Het is veilig te gebruiken in de buurt van kinderen en huisdieren.
  • Er bestaat ook een neutrale geur, er hoeft dus geen parfum verspreid te worden.
  • Geuren en accessoires, zoals de Lampe Berger lont, zijn los verkrijgbaar.
  • Het kan bacteriën en virussen in de lucht verminderen.
  • Het is een mooi cadeau om te geven doordat het wordt geleverd met alle accessoires en in een mooie doos komt.

Lampe Berger brander

De Lampe Berger brander is net zo mooi als nuttig, als het gaat om een schonere en meer geurige lucht in huis. De Lampe Berger is verkrijgbaar in een ongelooflijke verscheidenheid aan stijlen, ontwerpen en materialen om aan de wensen van elk individu te voldoen.

De geurlamp die slechte geuren vernietigt, beleefde zijn hoogtepunt in de jaren dertig: het werd een verzamelobject, waarbij elke lamp werd geassocieerd met een ontwerper en grote fabrikant zoals Cristal de Baccarat, Cristalleries de Saint Louis, Emile Gallé, René Lalique, en vervolgens de top porseleinproducenten van de jaren 50… Coco Chanel, Jean Cocteau, Colette & Picasso hadden elk hun eigen model.

Lampe Berger staat bekend als de beste maker van geurlampen en geuren ter wereld. Als de oorspronkelijke makers van de Berger lampe heeft dit bedrijf tientallen jaren ervaring gehad met het perfectioneren van dit eersteklas huisgeursysteem.

Lampe Berger Winkel

Plezant
Nieuwstraat 27
5111 CV Baarle-Nassau

www.plezantbaarle.nl