Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen winnen aan populariteit. Niet gek als je ziet wat de voordelen er van zijn. 

Table of Contents

Kunststof kozijnen

De gemiddelde kosten van een kunststof kozijn liggen tussen de €1500 en €3800. Dit is inclusief montage en btw. Het prijsverschil is afhankelijk van de kleur, maat en type profiel. 

Hoeveel kost een kunststof kozijn per vierkante meter? 

Kunststof ramen kosten ongeveer tussen de €800 en €900 per vierkante meter. De prijs is sterk afhankelijk van het merk, materiaal en bijkomende wensen zoals bijvoorbeeld het profieltype. 

Gehele huis voorzien van kunststof kozijnen

Kozijnen van kunststof door je hele huis? Voor een gemiddelde tussenwoning van 40-50 m² ligt de kostprijs van een kunststof kozijn gemiddeld tussen de 12.000 en 20.000 euro.  

Deze prijs is inclusief afvoer bouwpuin, benodigde materialen, HR++ beglazing, montage en BTW.

Nieuw kunststof frame, beste investering

We geven ons geld liever uit aan leuke dingen zoals op vakantie gaan of een nieuwe auto kopen. Maar de energierekening stijgt elk jaar. Het is dus verstandig om uw woning zo snel mogelijk beter te isoleren met nieuwe kunststof kozijnen. Samen zorgen we ervoor dat elke euro die je investeert het waard is! 

Niet alleen bespaart u in de toekomst op energiekosten. Als je het houten frame vervangt, hoef je niet meer te schilderen. Onderhoud aan houten kozijnen komt om de paar jaar terug. Zijn uw kozijnen op de eerste verdieping eigenlijk toe aan een schilderbeurt de komende jaren? Ook het ladderschuren van de kozijnen wachten we liever af.

VKG

VKG staat voor branchevereniging voor kunststof gevelelementen. Schipper Kozijnen behoort als producent van kunststof kozijnen tot het VKG-keurmerk en werkt volgens de strenge voorschriften van het VKG-keurmerk. Dit keurmerk staat voor meer dan alleen productkwaliteit. Het VKG-keurmerk staat bovendien garant voor helder en professioneel advies, montage en service na verkoop.

Dus als het een keurmerk heeft van VKG ben je er zeker van dat je geen kat in de zak koopt, maar dat je kwaliteit hebt gekocht. 

kunststof raamkozijn

De meeste kozijnen van kunststof zijn geschikt voor alle soorten ramen en bieden mooie details. Zet mooie accenten en creëer de look die je zoekt. Stem je de kunststof lijst af op de kleur van de muren, of kies je voor een andere kleur? De keuzes zijn enorm! Weet jij hoe jouw favoriete kunststof spiegellijst eruit ziet?

kunststof frame, inclusief montage
Een nieuw kunststof kozijn in huis halen is natuurlijk pas de eerste stap. Juiste montage en installatie van nieuw aangeschafte producten is bijzonder belangrijk. Bij Partumonline.nl profiteer je ook van een complete thuisbezorg montageservice:

Zorg goed voor uw ramen
Professionele en duurzame installatie
Vragen met betrekking tot het gebruik en de plaatsing van het frame worden beantwoord
Zo geniet je binnenshuis veel sneller van je nieuwe kunststof kozijn!

Wilt of heeft u geen tijd om te wachten op een offerte wanneer u een nieuw kozijn bestelt? Maak je geen zorgen: zodra je op de afrekenpagina bent, kan je gekochte installatieprijs eenvoudig worden toegevoegd aan je online winkelmandje. Dit bespaart u tijd die anders verloren zou gaan bij het aanvragen van een offerte.

Een kunststof kozijn is een aanwinst voor elk huis. Ze bieden tal van opties, zodat ze voor elk raam werken. Het voordeel is ook dat het plastic geen onderhoud nodig heeft (alleen afstoffen). Daarnaast hebben kunststof kozijnen de hoogste isolatiewaarde ten opzichte van houten en aluminium kozijnen, wat honderden euro’s per jaar bespaart. Lees verder op deze site waar je op moet letten.

Structuur