Business stoelen

W&H Sports is de grootste leverancier van business stoelen voor kleedkamers en tribunes in Nederland en België. Wij bieden een grote verscheidenheid aan verschillende modellen en proberen onze producten altijd te verbeteren. Daarom gebruiken we alleen materialen van topkwaliteit voor onze business stoelen, die ontworpen zijn om lang mee te gaan.

Business stoelen ADO Den Haag

Inhoudsopgave

De business stoelen van W&H Sports kunnen worden gebruikt voor de inrichting van tribunes en kleedkamers. Samen met de opdrachtgever kijken we wat de mogelijkheden zijn en welke stoel daar het beste bij past. Elke business stoel heeft zijn eigen mogelijkheden en kenmerken. Wij hebben verschillende tribunes in binnen- en buitenland mogen voorzien van onze luxe business stoelen. Een vaste montagepartner zorgt voor een goede afwerking, op deze manier straalt de tribune kwaliteit uit. 

De business stoelen zijn ook te plaatsen in kleedkamers. Een kleedkamer is de thuisbasis van een voetbalteam en zeker bij de profs brengen de spelers hier veel tijd door. De kleedkamer is heilig en dient van gemak te zijn voorzien. Een beetje extra luxe door het plaatsen van de business stoelen is daarom niet overbodig. 

W&H Sports Business stoelen
Business stoelen amateurvoetbal

De kosten van de business stoelen zijn sterk afhankelijk van de keuze van de stoel en op welke manier de stoel wordt samengesteld. Wij hebben veel optionele mogelijkheden beschikbaar die kunnen worden toegevoegd aan de business stoelen. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: stoelverwarming, bekerhouders, logo’s en stoelnummering.

In Nederland en België zijn wij hoofdleverancier op het gebied van business stoelen. In steeds meer stadions zijn onze stoelen te vinden. Hieronder is een ”before” en ”after” foto te zien van een afgerond stadionproject bij FC Twente. De kwaliteit en uitstraling van de tribune gaat omhoog na plaatsing van onze business stoelen. Doordat we innoveren en continu ontwikkelingen in de markt volgen ontvangt u altijd nieuwe stoelen.

Business stoelen project

Contact